Tahun Pertama berkahwin , Biasanya kita anggap normal lah kalau belom dikurniakan anak . Dan tak ada langsung perasaan risau, apa orang ckp pun kami tak hirau...
Masuk je tahun ke 2 kahwin , saya mula risau & kadang2 panik, kenapa saya belum mengandung lagi . Masalah Period Saya berlaku Ketika Masih Dara Lagi. Sebulan 2 bulan datang . Lepas tu takda. Lepas kahwin. Berat naik mendadak period pernah tak datang sampai 1 tahun lebih. Kami suami isteri ada jumpa Bidan Kampung nak memperbetolkan peranakan, pergi cek klinik Swasta tentang kesuburan , sampailah doktor cuma suruh sy diet utk stabilkan hormon... Dah confirm mmg tak ada CYST/PCOS.. rahim cantik....

 

Saya & suami ada jugak bersenam mcm yg doktor suruh, tapi cuma beberapa Bulan 😂, lepas joging melantak macam2, berat tak turun pun.. akhirnya kami give up...
 
Dah 3 tahun kahwin, sy mula stress dgn kata2 & cacian orang2 sekeliling... mengata suami tak subur sbb merokok & sy mandul sbb gemok sgt... Arghhh ! sakit hat.... Pernah terfikir nak ambil anak angkat.. kebetulan ada sedara yg tengah mengandung & nak jadikan baby tu anak angkat kami...Tapi perancangan Allah itu indah , sebab hal2 tertentu 😄 kami tak jadi ambil anak angkat, kami redha mungkin ada rezeki lain yg datang...
 
Kemudian entah mcm mana, ada yg rekemen Jus MaMom Hope.. mula2 oder niat nak betulkan period je.. 2 bulan konsisten amalkan sy period ! Syukur sangat2...
Masa amal jus MamomHope Badan bertenaga tak letih sebab tu saya repeat oder tambah Jus Enerjax utk suami amalkan..
Saya Tahu saya Hamil masa Masuk botol ke 3 masa ni Saya demam terok sampai Takda dapat jalan , Cek Urine Negatif tapi Bila Jumpa bidan Dia cakap Ada baby dalam perut . Untuk kepastian , suami Bawa ke klinik dan Doktor Membuat Imbasan Alhamdulillah rupanya Baby dah masuk 2 bulan lebih   selepas Amal MamomHope akhirnya saya dan Suami telah di anugerahkan Bayi seberat 1.83kg(Lahir Pramatang) dan sekarang usia Bayi 3 bulan 4 hari dengan berat terakhir masa 2 bulan 3.46kg