Sy berkahwin pada Dis 2016 dan terus PJJ sbb masih lg belajar. Tapi bila dah habis belajar kami mmg serius usaha nak zuriat. Takut lambat nnt makin tua pula...mula2 kami mmg takde ambil apa2 ubat, supplement atau apa apa ikhtiar sampailah setahun lebih usaha tak ada hasil, rahim sy masih kosong...

masalah saya keputihan yg byk & kalau bersama mmg terasa sakit..
mcm2 ikhtiar sedara-mara, kawan2 dan buku rekemen utk dapatkan zuriat semua dh kami ikut termasuk tips bacaan online....lain yg diharap, lain pula yg terjadi. mungkin sy makin stress, mengharap tiap bulan nak mengandung tapi tak mengandung...setiap bulan kitaran period saya jadi lewat... Sebelum kahwin haid normal 28 hari lepas tu bertukar jadi 32-35 hari. Mula2 bile sepatutnya period tapi tak period mmg teruja, excited ingatkan mengandung.. tapi check upt hampa.. selang 3-4 hari dtg period. Mcm tu lah tiap bulan...

Yg sedihnya setiap kali jumpa kawan2 & ahli keluarga mesti tanya tak ada apa apa lg ke... Serius stress!  yg jadi mangsa husband la, semua sy akan luah kat dia.. saya jd cemburu bila sedara @ kawan lain dh disahkan pregnant walaupun mereka baru je kahwin...

suami pon ikhtiar mcm mcm utk dia juga... jaga makan, ada yg ckp suruh elakkan ais tp mana boleh ais la yg sedapkan 😅😅
byk duit habis, kami try mcm mcm produk sbb nak sgt zuriat...
sampailah lah sy jumpa iklan FB ada jus MaMom Hope ni dan baca testimoni dr org lain... Terus bincang dgn husband nak cuba mamom hope. Kebetulan jus ni ada set utk lelaki. Pujuk husband, dia pun semangat nak sama2 amalkan..
Jus ni beri tenaga yg luar biasa kepada kami, tidak letih walaupon sibuk seharian bekerja...saya mula perasan keputihan saya dh semakin berkurangan & buat saya selesa ! kalau tak sblm ni mmg terpaksa kerap tukar panties @ pakai pantiliner
 pada bulan 1 /2019 kitaran period saya stay sama lewat tp tergerak hati nak cek UPT TEST, mmg terkejut sgt sy dpt double line.. positif ! tp rasa takut, xnk teruja sgt dan rahsiakan pada husband... Sampailah lepas 4 hari saya cek lg sekali UPT TEST double line jugak!
Saya pon bg tahu husband dan dia gembira sgt walaupun waktu tu baru 4 week kami masih tidak buat test di klinik kerana masih kecil.. kawan bg thu tggu 8week baru scan di klinik.. tapi suami dah tak sabar sgt.. baru 6 week dah ajak pergi scan jugak 😅
Kami pergi scan perut di klinik swasta dan doktor scan biasa tak nmpk... Doktor syorkan kan scan dr bawah masuk ikut vagina dan mmg nmpk kantung baby masih kecil..comel je... Gembira nya rasa  kami berdua dan keluarga juga gembira dgn berita ini ❤️

So, mana yg masih mennatikan zuriat..cubalah Set Romantik MaMom Hope ni.. ikhtiar betulkan dalaman & tingkatkan kesuburan... mudah-mudahan kita semua diberi peluang merasai menimang zuriat sendiri..amin