SERIUS... RAMAI KATA SAKIT BERDENYUT TERUS HILANG!

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN

BUY NOW

ATAU

Whatsapp customer service kami
WHATSAPP NOW


SENYUM SAMPAI TELINGA! BACA SENDIRI FEEDBACK PENGGUNA AURALAX NI..

Sakit Sendi Kaki Hilang!
alhamdulillah lepas hari hari pakai sakit kaki hilang. sekarang ni sy suggest dekat husband dan kawan kawan pulak pakai.. - Atie


Sakit Gigi Kritikal Terus Hilang!
Sebelum ni Bella sakit gigi teruk sampai bengkak pipi.. Spray Auralax ni 3x sehari, esok paginya bengkak dah surut! Seyes cepat gila kesan minyak ni.. - Bella, Eksekutif Swasta


Sakit Ngilu Peha Hilang
Peha kiri sy selalu sakit ngilu sebab aktiviti harian. Lepas spray Auralax serius kesan sakit tu hilang. Selesa sgt bekerja seharian.. isu hygiene mmg takde sbb dlm bentuk spray..- Sofea


Lenguh Dan Sakit Sendi Dah Tak Ada
Dah bertahun tangan saya ada masalah. Rasa sakit dan lenguh susah nk buat kerja. Tak sampai 20 minit spray Auralax terus hilang! seyes tak sangka 
Pn Nina


Spray Je Sakit Terus Hilang
Lenguh badan cepat hilang tiap kali guna Auralax. Sakit pinggang, pening kepala mmg sy spray dan sapu kat tempat yg tak selesa. Bau wangi, mmg sesuai untuk sy yg kerja di ofis 
Fathiah


Rasa Sakit Sendi Sudah Hilang
Best...lepas sapu bahagian yg sakit akan lega dan rasa berangin je .. memang dapat kurangkan rasa sakit2 sendi tu..kalau gatal2 kulit pon sapu rasa lega..texture minyak dia pon ok sebab tak terlalu berminyak dan bau wangi .. - Syamin

Bauan Wangi & Lembut

Pelbagai Kegunaan Hanya Dengan 1 Semburan

Pantas Melegakan Sakit Kepala

Menganjalkan Kulit

Tidak Melekit & Cepat Menyerap

100% BAHAN SEMULAJADI Dengan Rasa Dingin PANTAS Melegakan Sakit Otot & Sendi

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN

Jangan Tunggu Lama-Lama
BUY NOW

WOW! Spray Je Sudah Lega

Apa Yang BEST Sangat Pasal Auralax Ni?

  • PANTAS melegakan kesakitan
  • Rasa dingin yang TAHAN LAMA
  • CEPAT MERESAP & TAK MELEKIT
  • Bau WANGI dan LEMBUT
  • PANTAS melegakan sakit kepala
  • MENGANJALKAN kulit
  • Bantu melegakan SAKIT OTOT & SENDI

Penggunaan secara konsisten setiap hari amat disarankan untuk kesan yang baik.

SET COMBO 3 unit amat disyorkan!
BUY NOW

CARA MENGGUNAKAN AURALAX

1. Picit botol Auralex dan semburkan pada bahagian yang sakit megikut kesesuaian
2. Urut sedikit bahagian yang sakit mengikut arah jam
3. Simpan Auralex di tempat tertutup dan pada suhu yang rendah

JANGAN BIARKAN RASA SAKIT PINGGANG HANTUI HIDUP ANDA

HQ kami terletak di Setia Alam, Selangor.

Setiap tempahan akan di proses dalam masa 1-2 hari selepas pembayaran.

Anggaran masa penghantaran :
3 – 7 hari

Tracking number akan dihantar melalui emel selepas penghantaran dibuat.

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN

Jangan Lepaskan Peluang Ini
BUY NOW

ATAU

Whatsapp customer service kami
WHATSAPP NOW