skip to Main Content
Sale

Killoss Lotion

RM60.00RM120.00

5.0 (3 reviews)

Killoss Lotion adalah losyen kurus sejuk bantu untuk buang lemak di bahagian PERUT, LENGAN, PEHA, DAGU, PINGGANG, tegangkan kulit dan pudarkan SELULIT atau STRETCH MARK.

1 tiub Killoss Lotion mengandungi 100ml

Harga Promosi Less Lebih 20%

1 Tiub = RM75  RM60
2 Tiub = RM150  RM99

=============================
Recommended Pakej Jimat Selim Melim Less 47%

3 Tiub = RM225 RM120
( + FREE Measuring Tape)
=================================

Kami syorkan anda ambil Pakej Jimat Selim Melim 3 Tiub Killoss Lotion supaya boleh amalkan dengan konsisten setiap hari untuk kesan yang lebih power.

Penghantaran Domestik

Semenanjung             FREE
Sabah/Sarawak         FREE

Clear

Description

KILLOSS LOTION – LOSYEN SEJUK BANTU BUANG LEMAK

Cara Sapu

Sapu pada tempat yang bermasalah (berlemak atau berselulit).
Sapu sehari minimum 2 kali. Pagi dan malam selepas mandi.

Boleh sapu dalam kuantiti yang banyak sebab losyen rasa sejuk tak panas. Boleh sapu banyak kali untuk kesan yang pantas.

Losyen Sejuk Selesa Tak Panas Langsung

Bila sapu rasa sejuk tak ada rasa panas sampai merah-merah kulit. Losyen tak melekit, cepat meresap dan bau wangi macam perfume.

Kandungan

Dirumus khas menggunakan bahan-bahan semulajadi bantu buang lemak, tegangkan kulit dan pudarkan selulit atau stretch mark.

Sesuai untuk semua jenis kulit.

Capsicum, Coffee Bean, Jojoba Oil, Vitamin E, Chamomile, Virgin Coconut Oil, Vegetol Ivy, Gycerin.

Testimoni Pengguna Killoss Lotion

Killoss Lotion Lulus KKM

Killoss Lotion selamat dan berkesan. Tiada kesan sampingan. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Mendapat kelulusan KKM : NOT171200109K

 

Penghantaran

Setiap tempahan akan di proses dalam masa 1-2 hari selepas pembayaran dan penghantaran akan dibuat dari Herbaworks Tower, Setia Alam, SELANGOR.

Kos penghantaran adalah percuma ke Seluruh Malaysia menggunakan Poslaju.

Anggaran masa penghantaran : 3 – 7 hari

Tracking number akan dihantar melalui emel selepas penghantaran dibuat.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini

Additional information

Weight 0.2 kg
Pakej

3 Tiub, 2 Tiub, 1 Tiub

3 reviews for Killoss Lotion

  1. Kyra

    Suka sangat dgn Killoss Lotion ni… jadi body lotion tiap kali lepas mandi, tau2 je dah loss seinci lebih lepas pakai 1 tiub, love it so much ❤❤❤

  2. Nur Fatin

    Rasa sejuk sejuk je bila pakai, tak rimas langsung. Bau pun wangi, tak melekit. Rasa macam tak pakai apa2, tapi sangat melawaskan. Tak sangka sapu sapu je pun boleh lawas & dah tak sembelit dah 👍🏼👍🏼

  3. Nurul Izaati

    At 1st try killoss lotion ni best sebab wangi n sejuk je. Biasa pakai yg panas. Pkai sekali bengkung mmg effect dia cepat kempis perut. Stretchmark time bersalin dlu pun makin pudar.

Leave a customer review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top