KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION
KILLOSS LOTION

KILLOSS LOTION

Regular price
RM75.00
Sale price
RM69.00
Unit price
per 

Killoss Lotion

Losyen Kurus Sejuk Bantu :

✅ Bakar lemak kaw-kaw
✅ Kurangkan selulit
✅ Losyen sejuk tak panas
✅ Bau wangi macam perfume
✅ Tak melekit & cepat meresap
✅ Selamat lulus KKM : NOT171200109K
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit

Boleh Sapu Pada Bahagian Yang Berlemak Terutama Bahagian :

1. Peha
2. Lengan
3. Perut
4. Pinggang
5. Dagu

P/s : Sangat sesuai utk ibu lepas bersalin. Tiada kesan sampingan walaupun menyusukan anak.

Cara Sapu

Sapu sehari minimum 2 kali pagi dan malam selepas mandi
Boleh sapu banyak kali untuk kesan yang pantas.

 

Kandungan

Killoss lotion di formulasi dari bahan-bahan semulajadi yang berkesan untuk bakar & kecutkan lemak-lemak degil.


FAQ

Lotion ni panas ke ?

Killoss Lotion tak panas dan rasa sejuk je. Sebab hanya mengandungi kadar hotflux yang berpatutan untuk memberi keselesaan pada pengguna.

Bau apa ?

Bau dia macam perfume Bombshell Victoria.

Sehari sapu berapa kali ?

Minimum sehari sapu 2 kali. Pagi dan malam selepas mandi. Kalau nak sapu banyak kali pun tak ada masalah.

 

RECOMMENDED - GRAB 3 TIUB KILLOSS LOTION FREE MEASURING TAPE

Customer Reviews

Based on 14 reviews
86%
(12)
14%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
L.P.

KILLOSS LOTION

F
F.
Peha dan perut mengecik

Alhamdulillah… Sejak pakai killoss lotion ni. Akk nya lengan.. Peha dan perut dh kecik
Bdn dh rasa ringan
Satu tiub guna dh nmpk kesan
Memang betul betul membantu kecik kan lengan peha dan perut
Bdn ringan sgt
Terasa sejuk meresap dlm kulit
Memang tk selesa kali tk sapu killoss lotion

N
N.N.
Peha kecik dlm masa 3 mggu

3 weeks da nmpk perubahan
Sy apply lotion if sy nk buat kerja, berjalan, haa sy pkai.. sbb mase tu peluh byk kuar.. buat exercise sikit2, kawal mkn, tu jee..
Patot suami tegur peha da nmpk kecik sikit
Skali timbang, alamkkk berat dah 65kg rupenyee patot laa
Pkai suar pon da x ketat mcm dlu

K
K.
Pinggang dah loss 4 inciii

Saya pakai juga.. Tp x setiap hari.. Sbb selalu x sempat. Hehe.
Tp so Far mmg ada ubah juga. Dr sejak Awal pakai.
Pinggang dh loss 4 inci.
Bj rasa longgar.!

S
S.Y.
Dah kurang double chin dlm 2 mnggu

Killoss memang terbaik lah… dulu dagu sy double chin memang ketara gila.. tapy skrg dh kurang… sy pakai 2 minggu tu pon x consistent… bbrapa kali je pakai sblum g class

A
A.K.
Berat drop

Tq KILLOSS LOTION..even sepjg penggunaan sa dgn KL ne x berapa konsisten dan x jga makan..kg tetep drop. Sa x pernh work out..x pernh jogging pun.bt kerja rumah ja tpi dah kalah2 bt workout habis satu bdn basah dgn peluh..KL ne mmg burn lemak yg terbaik..

A
A.Z.
Perut kempis berat turun 10kg

Dulu sya berat 75kg… Bru turun dah. Wow berat sya 65kg. Alhamdulillah..sya sllu minum Air bnyak… Mkn sikit nasi… 

A
A.Z.
Berat turun dri 60kg ke 66kg

Ni kesan selepas guna lotion tu n sya langsung x sentuh makann berminyak n banykn sayur n buah… Alhamdulillah dah ok. Skrg berat sya dh 60kg… Bert masa tu 66 kg ..

S
S.
Inci banyak berkurang

Peha dah xbergesel… Dagu dah runcing skit.. Lengan pun kcik dah ckit

D
D.
Puas hati!

Gamba sebelum dan selepas . Masuk ni dah 4 kali saya repeat order lotion kilos . Alhamdulillah nampak sgt perubahan  thankyou, puas hati sgt <3