KOREAN DISPENSER

Save 44%

Colour: BLUE TALE
Package: 1 UNIT KOREAN DISPENCER + FREE 3 ITEM
Shipping: READY STOCK
Price:
RM89 RM159

Description

BEKAS BERAS PALING BEST
BOLEH ISI 10KG BERAS

✅ Sekarang nak simpan dah cuci beras makin senang

Sekali tekan je butang beras keluar

Mengunakan kaedah FIFO(first in, first out) iaitu beras lama(bahagian bawah) dikeluarkan dahulu sebelum beras baru(bahagian atas)

Design bekas yang slim dan moden. Cantik bila letak atas cabinet dapur.

✅Tak perlu dah membongkok bila nak ambil beras 🙂

✅ Satu bekas boleh isi 10KG beras


Boleh monitor kuantiti beras hanya dari luar bekas sahaja.

✅ Dapat sekali bekas cuci+sukat beras transparent.

✅ Ada lubang-lubang kecil dekat bekas untuk tapis beras semasa mencuci

✅ Lepas isi beras terus cuci. Sangat2 praktikal dan memudahkan kerja.

Bekas kedap udara bantu hilangkan masalah bubuk atau serangga dalam beras.

✅ Bahagian bawah bergetah yang anti-skid (mengelongsor) untuk mengelakkannya bergerak.

✅  Setiap bahagian Korean Dispenser ini juga mudah di tanggalkan untuk dibersihkan.

TAKKAN BELI 1 BEKAS JE ?
MAK DEKAT KAMPUNG PUN NAK SENANG MASAK NASI JUGAK

SPECIAL OFFER

2 UNIT + HARGA PROMOSI !!!

Grab 2 unit sekarang dan boleh hadiahkan untuk mak tersayang. Ceriakan hari2 mereka setiap kali nak masak nasi

CEPAT! ORDER SEKARANG!

*Harga PROMO ini sah untuk pembelian di website herbaworks.com.my sahaja!

**Setiap tempahan di balut dengan Bubble Wrap supaya tak mudah pecah/rosak

You may also like

Recently viewed