skip to Main Content

Mamom Hope

Membantu wanita untuk mendapatkan cahaya mata dan menstabilkan hormon wanita.

Kandungan : Jus MaMom Hope diformulasi daripada herba-herba dan buah-buahan asli seperti buah delima, kacip fatimah, mas cotek dan lain-lain. Selain itu, ia juga mengandungi makanan sunnah seperti kurma, madu dan habbatussauda.

Cara Penggunaan

2 sudu besar waktu pagi dan 2 sudu besar waktu malam, sebelum makan. Amalkan setiap hari sehingga mengandung.

FAQ

Satu botol Mamom Hope tahan untuk berapa lama?

Jika pengambilan Jus MaMom Hope adalah seperti yang telah dicadangkan, 1 botol Jus MaMom Hope cukup untuk seminggu penggunaan.

Adakah Jus Mamom Hope akan memberikan kesan sampingan yang negatif?

Jus MaMom Hope selamat untuk diguna dan tiada kesan sampingan. Tiada bahan-bahan terlarang kerana Jus MaMom Hope diformulasi daripada herba-herba asli dan buah-buahan.

Golongan manakah yang tidak sesuai/tidak digalakkan untuk ambil Jus Mamom Hope?

  1. Wanita yang mempunyai masalah penyakit kronik seperti sakit jantung, sakit buah pinggang, kanser, fibroid dan lain-lain.
  2. Wanita yang sedang menerima rawatan ubat-ubatan daripada doktor dan perlu mengamalkan ubat tersebut secara konsisten.
  3. Wanita yang sedang mengandung.
  4. Wanita yang sedang mengalami menstruasi/haid.
  5. Wanita yang masih menyusukan bayi/anak secara breastfeeding.

Apakah rasa Jus Mamom Hope?

Jus MaMom Hope mempunyai rasa manis-manis buah dan sedikit sahaja rasa masam kerana ia diformulasi daripada ekstrak jus kranberi yang asli.

Bolehkah Jus Mamom Hope diambil semasa menstruasi/haid?

Tidak digalakkan. Berhenti dahulu pengambilan Jus MaMom Hope sepanjang tempoh menstruasi/haid. Setelah tempoh menstruasi/haid tamat, anda boleh mengamalkan kembali Jus MaMom Hope seperti biasa.

Adakah Jus Mamom Hope lulus KKM dan mempunyai nombor MAL?

Jus MaMom Hope lulus KKM dan dikelaskan sebagai produk makanan oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan. Oleh itu, Jus MaMom Hope tidak memerlukan nombor MAL. Hanya produk yang dikategorikan sebagai ubat sahaja memerlukan nombor MAL.

Testimoni

Back To Top