Berakhir Sudah Penantian 11 Tahun Sy Menunggu ‘Orang Baru’ Selepas Doktor Sahkan Sy HAMIL..

.
Gembira tak terkata. Macam2 ikhtiar dari rawatan kampung sehinggalah rawatan moden.. sampailah sy jumpa jus mamom hope jus ikhtiar hamil.. Masa cek UPT tu dalam toilet.. lepas tengok keluar 2 line terus sy menjerit.. suami sy kat luar terkejut terus dapatkan sy.. dia ingatkan ada binatang berbisa ke apa kan dalam toilet tu.. rupa2nya yg ditunggu2 selama 11 tahun menjadi kenyataan.. macam mimpi pun ada.. kami terus berpelukan dalam tandas.. hehe... 😍😍
.


Sepanjang 11 tahun perkahwinan kami, banyaklah dugaan ujian kami terima.. setiap kali balik kampung.. ada jee makcik2 bawang ni nak mengata… “ Dah lama kahwin ni.. tak ada anak lagi ke.. “ telinga ni dah macam lali nak dengar org dok ckp mcm2.. ada sorang mak cik tu setiap kali jumpa mesti nak tanya pasal anak.. sampailah satu tahap sy dah tak tahan dengar.. sy cakap “ Ingat dapat anak ni macam beli baju ke? Pergi kedai, pilih baju terus dapat? “ Terdiam haa makcik tu, terus tak sebut dah pasal anak.. 😏😏
.
Alhamdulillah husband sy seorang yang sangat supportive dan tukang pujuk kalau sy sedih bila fikir pasal makcik2 bawang ni.. dia selalu bagi kata2 semangat dan cakap kat sy “ Kita sama2 usaha yer sayang.. pedulikan mereka tu.. diorang jeles tengok kita bahagia je walaupun rezeki anak belum ada lagi.. “ sy terus tenang je bila dia cakap macam tu..
.


Satu hari tu sy terjumpa iklan jus zuriat mamom hope di fb.. kebetulan kawan tempat kerja nampak iklan yang sama juga dan bagi support suruh try MaMom Hope.. sebab dia tengok testimoni yg kahwin dah 10 tahun pun berjaya hamil. Apa lagi.. sy terus grab mamom hope set suami isteri.. sy terus konsisten minum..
.
Masa bulan 12 balik kampung sepupu kahwin.. kakak semua tegur kenapa muka makin hitam.. padahal sy ni berkulit cerah.. sy pun tak tahu.. sy cakapla mungkin cuaca panas kot.. tapi time tu memang selalu rasa pening.. bila makan je rasa macam nak terkeluar balik.. suami cakap ada isi kot.. ish takkanlah .. selalu cek upt negative jer result.. esok paginya cuba jugak pergi farmasi beli upt nak cek.. dan mmg keluar 2 line.. macam mimpi je semua ni.. haha.. Doktor pun dah sah kan sy hamil 8 minggu.. alhamdulillah.. 😁😁
.


Kakak2 adik2 yg masih menunggu zuriat tu jangan pernah berhenti berikhtiar.. jangan putus asa.. pleasee… teruskan usaha.. cuba amalkan jus mamom hope ni.. ada juga set untuk suami sekali.. sama2 usaha.. mana tahukan sis org seterusnya hamil..

Digalakkan untuk amalkan Set Romantik, suami isteri amalkan... Jus Enerjax membantu meningkatkan kesihatan dalaman lelaki... sama-sama ikhtiar barulah mudah lekat !