Kahwin Lewat Usia Kini Hamil Twin
 

KAHWIN LEWAT USIA…SELEPAS 2 TAHUN AKHIRNYA DAPAT TWIN !

Serius! Ini kisah benar Pn Dila. staf jualan Herbaworks (MaMoM Hope) yang turut mengamalkan Jus Mamom Hope ini untuk iktiar hamil anak pertama selepas 2 tahun berkahwin.

Ada orang kata, “ Alah baru 2 tahun menunggu janganlah risau sangat belum ada anak…”

 

KAHWIN PADA LEWAT USIA

Kalau nak tahu, Pn Dila berkahwin pada umur awal 30an..agak lewat. Husband nya juga sudah hampir menginjak ke 40an. Ramai yang kata bila dah masuk umur macam ni, pasangan dah ‘kurang subur’.

 

DAPAT AURA POSITIF DARI CUSTOMER SENDIRI YANG BERJAYA HAMIL

Tapi Pn Dila tak nak putus asa dengan kata- kata orang lain. Pn Dila sentiasa termotivasi dengan banyak testimoni positif pengguna- pengguna lain yang menggunakan Mamom Hope dan Enerjax.  

Pn Dila juga adalah staf Herbaworks sendiri yang menjual Jus MaMom HOPE  dan setiap hari berhubung dengan customer. Seronok baca Whatsapp dari customer setiap hari dan gembira bila ada customer berkongsi berita gembira berjaya hamil!

PERNAH MINUM MAMOM HOPE SEBELUM KAHWIN ..

Pn Dila sangat yakin dengan produk MaMoM Hope sebab dia sendiri sebelum berkahwin sudah ambil jus ini untuk merawat masalah period tidak teratur. Atas sebab itu, dia tidak teragak-agak untuk mengamalkannya semula selepas berkahwin dalam usahanya bagi mendapatkan cahaya mata.

KANDUNGAN MAMOM HOPE

Ditambah lagi bahan-bahan yang terdapat dalam jus ini diformulasi daripada herba-herba terpilih & rasanya juga sangat sedap! 

 

JANGAN PUTUS ASA ! TERUSKAN IKHTIAR SEHINGGA HAMIL

Kata orang, tak kenal maka tak cinta. Sama lah juga dengan kalau tak cuba, mana nak tahu kesannya kan? Yang penting, kita ikhtiar, tawakal & doa. Berusaha selagi boleh, jangan mudah putus asa untuk miliki PERMATA HATI IMPIAN!

 

Kami team Mamom Hope Herbaworks sentiasa mendoakan pasangan- pasangan berkahwin di luar sana untuk teruskan berusaha dan mencuba, jangan putus asa ! Insyaallah aka nada hasilnya. Mamom Hope ada beribu- ribu testimoni yang positif hamil. Ada yang menunggu 4 tahun, 6 tahun, 10 tahun dan 20 tahun pun dah bersalin dah ! Allahuakbar…